Die verband tussen stadium van morele ontwikkeling en lokus van kontrole by 'n groep Afrikaanssprekende adolessente - Swart, Bert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2004.