Die vestiging van gemeenskapsgedrewe geīntegreerde opgvanggebiedbestuur : die Veldwachtersrivier opvanggebied - Kunneke, Maria Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch, 2004.