Die voorstandersrol in die daarstelling van 'n agenda van nuus oor die bewoonde omgewing - Van Wyk, Gerrit (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2004.