Marginale en liminale karakters in die werk van Lettie Viljoen/Ingrid Winterbach : sosiale kommentaar en die ondermyning van grense - Foster, Petronella Hermina,1980- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2004.