n Bate-gebaseerde benadering tot gemeenskapsbetrokkenheid by leerders met leerhindernisse : die rol van die opvoedkundige sielkundige - Botha, Lorinda (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEdPsych)--University of Stellenbosch, 2004.