'n Ondersoek na betekenis in prenteboeke vanuit 'n vertaalteoretiese perspektief : met spesiale verwysing na illustrasies vir die werk van Annie M.G. Schmidt en ander herskrywing tussen Afrikaans en Nederlands - Grobler, Piet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2004.