n Ondersoek na die belangstellingsprofiele en verklaarde beroepskeuses van 'n groep Afrikaanssprekende graad nege leerders uit die histories benadeelde bruin gemeenskap van die Kaapse Weskusstreek - Roux, Therese (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2004.