'n Ondersoek na die potensiële impak van die herverdeling van grond op die sosio-ekonomiese toestande in die Somerset-Oos en Cradock distrikte van die Oos-Kaap - Nieuwoudt, Deborah (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPA)--Stellenbosch University, 2004.