n Teoretiese en praktiese ondersoek na 'n betroubare en toepaslike boedelbeplanningsmodel - Pretorius, F. J.(Frederik Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (LLM)--University of Stellenbosch, 2004.