Politieke en administratiewe strukturele desentralisasieverskynsels in plaaslike owerhede in die Kaapse Metropool sedert demokrasie : 'n vergelykende perspektief - Burger, Helena Louisa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPA)--Stellenbosch University, 2004.