Riglyne vir 'n supervisieprogram vir maatskaplike werkers in diens van die Provinsiale Administrasie Wes-Kaap, Departement Maatskaplike Dienste en Armoedeverligting - Immink, Hannelie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2004.