Riglyne vir prestasiebeoordeling vir bedryfs-maatskaplike werkers by plaaslike owerhede - Polman, Montgomery (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSocialWork)--Stellenbosch University, 2004.