Uhlalutyo lwe polisemi yamagama ngokusebenzisa isenzi u-phambuka no-jika kwisixhosa - Nkani, Nolutando Cynthia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study to present a lexical-semantics analysis of two verbs in Xhosa.