Uhlalutyo lwesemantiki yelekhisikoni yezenzi zentshukumo u-qengqeleka, -tshona, -jikeleza no -tyibilika - Roto, Gcobani Lucas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2004.