Veerkragtigheidsfaktore in Suid-Afrikaanse en Belgiese enkelouergesinne - Aspeling, Elmien (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
On t.p.: Magister in Lettere en Wysbegeerte (Voorligtingsielkunde)