Verantwoordelike misdaadverslaggewing : op soek na etiese riglyne - Van Niekerk, Petrus; Van Niekerk, Piet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MPhil)--University of Stellenbosch, 2004.