Water- en soutbalanse van geselekteerde besproeide gronde van die benede Bergrivier opvanggebied - Engelbrecht, Hendrik Nicolaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--University of Stellenbosch, 2004.