Weidingsbestuur in 'n semi-ariede omgewing met GIS : Paulshoek gevallestudie - Combrink, A. P. (Adrian Peter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc)--Stellenbosch University, 2004.