Die aanwending van groepsmusiekaktiwiteite in die ontwerp en implementering van 'n klavierkurrikulum vir Suid-Afrikaanse laerskole - Simons, Jacqueline (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2012)
Thesis (MMus) -- University of Stellenbosch, 2005.