Die gesin se rol in die voorkoming van adolessente se middelemisbruik : 'n maatskaplikewerk-perspektief - Noble, Shimonay Eunice (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 2005.