Sosio-literêre perspektiewe op die eietydse digkuns van vroue in die Afrikaanse en Nederlandse taalgebiede - Bezuidenhout, Zandra (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)-- Stellenbosch University, 2005.