Kreatiwiteit in Suid-Afrikaanse klein- en mediumgroot ondernemings - Maas, Gideon Johannes Pieter (Stellenbosch : University of Stellenbosch, 2010)
Thesis (PhD (Business Management))--University of Stellenbosch, 1996.