Ukuhlalutywa ngesiXhosa kwamabali esiXhosa angeenkokheli zoluntu, afumaneka kwimagazini iBona kusetyenziswa uhlobo oluyijenri - Kenene, Antoinette Nomvuselelo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--University of Stellenbosch, 2005.