Die Berlynse Sendinggenootskap in die Wes-Kaap, 1838-1961, met spesiale verwysing na die sosio-ekonomiese en politieke omstandighede van sy lidmate - De Wit, Christoffel Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 2006.