Die gebruik van staafklokke in kleuterkerke en ander musiekopvoedingsituasies : strategieë vir musiekleer in die Suid-Afrikaanse konteks - Ludik, France (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M Mus)--Stellenbosch University, 2006.