'n Ondersoek na die voorkoms en behandeling van fisiese probleme onder musiekstudente in die Wes-Kaap - Van der Walt, Tessa (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Mus) -- University of Stellenbosch, 2005.