Parodierende en nie-parodierende verwerkings van Bybelse gegewens in die Afrikaanse poesie sedert 1960 - Engelbrecht, Gertruida Cornelia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 2006.