Perspektiewe oor effektiwiteit vir polisiering : polisie-eenhede in Louis Trichardt - Janse van Vuuren, Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Assignment (MPA)--Stellenbosch University, 2006.