Onderwys in die Kaap kolonie gedurende die eerste sewe jaar van die bestuur van Dr. Thomas Muir as superintendent-generaal van onderwys, 1892-1899 - Beyers, M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ed.) -- University of Stellenbosch, 1934.