Die skildklier en metamorphose by die amphibia : 'n vergelykende histologiese ondersoek van die skildklier by Anura-larves gedurende die normale en experimenteel-versnelde metamorphose - Brink, H. E.(Hercules Enslin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DSc) -- University if Stellenbosch, 1935.