Die geskiedenis van Latynonderwys in Kaapland tot 1839 met besondere verwysing na die inrigtings vir en metode en inhoud van die Latynonderwys - Coetzee, W. N (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (M.Ed.) -- Stellenbosch.