n Sosiologiese studie van sekere aspekte van die lewenswyse van tuinboere lands die Riviersonderend - Swart, G. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1949.