n Engelse taaltoets vir 'n opmeting bestem : 'n itemontleding en reduksie van die oorspronklike toets - Botha, Adriaan Gerhardus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (M.Ed.) -- University of Stellenbosch, 1952.