Die opvoeding van die hand deur die eeue : 'n histories-pedagogies-filosofiese studie - Badenhorst, J. L.(Jan Louis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd) -- University of Stellenbosch, 1954.