Die persoonlike roeping tot sendingarbeid met besondere verwysing na die sending van die Nederduitse Gereformeerde Kerk - Stapelberg, Jacobus Pieter Marais (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (BTh)--Stellenbosch University, 1966.