n Kwalitatiewe ontleding van intelligensieprestasies deur middel van die nuwe Suid-Afrikaanse indiwiduele skaal : 'n pedagogies-psigologiese evaluering - Steenkamp, W. L.(Willem Lucas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.