Die ekonomiese moontlikhede van gesentraliseerde suiwelboerdery in Bonnievale - Bester, B. J.(Barend Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (M.Sc.) -- University of Stellenbosch, 1968.