Die intellektueel begaafde student : 'n persoonlikheidsondersoek - Van Niekerk, Hermanus G.(Hermanus Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (Ph.D.) -- University of Stellenbosch, 1972.