Die bepaling van toeganklike en reserwe fosfaat in die tabakgronde van die Transvaal - Du Toit, Jacobus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- University of Stellenbosch, 1973.