Verwelk- en bolverrottingsiekte van uie, veroorsaak deur Fusarium Oxysporum F.SP. Cepae - Holz, Gustav (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric) -- University of Stellenbosch, 1973.