Die sinchronisering van estrus en kunsmatige inseminasie by varke - Van der Merwe, Johannes Hendrik Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Sc.Agric.) -- University of Stellenbosch, 1974.