Die invloed van die nie-landbousektore, met spesifieke verwysing na die nywerhede, op die aanbod van landbouarbeid - Botha, A. H.(Adriaan Hendrikus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1976.