Die invloed van 2,4'-dihidroksi-3'-metoksi-asetofenoon (verbinding Z) op die mitochndriale 11-B-hidroksilase in bynierkorteks. - Hofmeyr, Jan-Hendrik Servaas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Sc.) -- University of Stellenbosch, 1978.