Die invloed van fenoksiasynsure op biochemiese prosesse en RNase-aktiwiteit in phaseolus vulgaris - Lourens, Adriaan Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc) -- University of Stellenbosch, 1979.