Invloed van snoei op fotosintese, reserwestatus en droemateriaalproduksie van Ehrharta calycina J.E. Sm. en Osteospermum sinuatum (DC.) Norl. - Van der Westhuizen, F. G. J.(Francois Gysbert Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (Ph.D. Agric.) -- University of Stellenbosch, 1980.