Die ontstaan en ontwikkeling van die Kaapstadse Munisipale Dienskommissie en die rol wat dit speel in die handhawing van arbeidsvrede - Valentin, C. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MCom) -- University of Stellenbosch, 1984.