Die wederkerige verantwoordelikheid van bestuur en vakunies in tye van ekonomiese drukte, met spesifieke verwysing na Suid-Afrika vanaf 1979-1985 - Rust, Abraham Albertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (MComm) -- University of Stellenbosch, 1986.