Die verband tussen akademiese prestasie en nie-intellektuele faktore soos gemeet deur die Suid-Afrikaanse persoonlikheidsvraelys - Jooste, Ockert Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
On t.p.: Graad MA (Voorligtingsielkunde)