Die inkomstebelastinggevolge van verpoeling by landboukoöperasies met spesifieke verwysing na koöperatiewe wynkelders - Esterhuyse, Friedrich Hans (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MComm.)--Stellenbosch University, 1995.