n Ondersoek na die verband tussen persoonlikheidstipe en skolastiese prestasie van 'n groep hoerskoolleerlinge - Badenhorst, Marike (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1996.